terug naar Geestelijke gezondheidszorg

Praktijk Mariëlle Giesberger


Praktijk-mari%C3%ABlle-giesberger | Praktijk Mariëlle Giesberger in Haarlem. GGZ-specialist voor volwassenen die buiten de lijntjes van de maatschappij lopen. Die tijdelijk het gevoel hebben dat ze de grip op zichzelf verloren hebben en dreigt te overspoelen dat dit het ‘normale’ functioneren in de weg zit. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
GGZ-specialist voor volwassenen die buiten de lijntjes van de maatschappij lopen. Die tijdelijk het gevoel hebben dat ze de grip op zichzelf verloren hebben en dreigt te overspoelen dat dit het ‘normale’ functioneren in de weg zit.

informatie

GGZ-specialist voor volwassenen die buiten de lijntjes van de maatschappij lopen. Die tijdelijk het gevoel hebben dat ze de grip op zichzelf verloren hebben en dreigt te overspoelen dat dit het ‘normale’ functioneren in de weg zit. Anders zijn dan anderen en hierin leed voelen, pijn, verdriet en het graag anders willen.

Voor kinderen en jongeren die een tikkeltje anders zijn. Kinderen en jongeren die niet snappen wat er aan de hand is, met zichzelf in de knoop zitten en zoekende zijn in het oplossen van hun problemen. 

Via creatief en kunstzinnig bezig zijn, wordt het onzichtbare wat binnenin je speelt en wie je bent, zichtbaar door wat je maakt. Dit geeft je stabiliteit en rust en hierdoor kom je met jezelf en anderen weer in evenwicht. En je ontdekt een speelveld met nieuwe mogelijkheden waarbinnen je alvast kunt oefenen.

Individueel coaching traject of individueel beeldende therapie traject

Groepstherapie, maar wel individueel aan de slag met thema’s zoals: PTSS, zelfbeeld/ zelfwaardering, angst, stemming, dissociaties en vitaliteit. 

1. Kennismakingsgesprek/ Intake 
2. Diagnose als basis voor behandeling
3. Opstellen van een behandelplan 
4. Regelmatig contact
​5. Afsluiting van coaching/ therapie

Contactgegevens

Contact gegevens

Praktijk Mariëlle Giesberger
Marielle Giesberger
Stephensonstraat 38
2014 KD Haarlem
06 2811 7078
www.mariellegiesberger.com

Plattegrond

terug naar Geestelijke gezondheidszorg
''De liefde geeft ons in één tel wat we met jarenlang zwoegen en ploeteren nauwelijks weten te bereiken.''

Johann Wolfgang
von Goethe

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.