terug naar Therapeuten

Praktijk voor kunstzinnige therapie Afke Roggeveen


Praktijk-voor-kunstzinnige-therapie-afke-roggeveen | Praktijk voor kunstzinnige therapie Afke Roggeveen in Haarlem. In mijn cursussen en workshops beeldhouwen en boetseren ga ik met deelnemers op zoek naar hun eigen beeldentaal. Hierbij stimuleer ik hen zich te richten op het proces van beeldhouwen en niet teveel bezig te zijn met het resultaat. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
In mijn cursussen en workshops beeldhouwen en boetseren ga ik met deelnemers op zoek naar hun eigen beeldentaal. Hierbij stimuleer ik hen zich te richten op het proces van beeldhouwen en niet teveel bezig te zijn met het resultaat.

informatie

Kunstzinnige therapie (of: vaktherapie beeldend / beeldende therapie) is geschikt voor mensen van alle leeftijden, met uiteenlopende klachten. De therapie past bij allen die op zoek zijn naar een nieuwe balans tussen denken, voelen en handelen.

Met kunstzinnige therapie worden klachten rondom depressiviteit, burn-out, psychosomatiek en kanker behandeld. Ook voor hart- en vaatziekten, eetstoornissen, autisme, gedragsstoornissen, ADHD en andere aandoeningen kan de therapie worden ingezet. Zie ook de website van de Nederlandse vereniging voor kunstzinnige therapie, waarbij ik ben aangesloten. Daar kun je lezen dat de therapie ook wordt ingezet voor:

biografische vraagstukken

rouw en trauma

het uiten van emoties

pedagogische begeleiding

ontwikkelingsvragen

coaching en (loopbaan-)begeleiding.

Contactgegevens

Contact gegevens

Praktijk voor kunstzinnige therapie Afke Roggeveen
Afke Roggeveen
Vlietsorgstraat 15
2012 JB Haarlem
06-82056143
praktijk@afkeroggeveen.nl
afkeroggeveen.nl

Plattegrond

terug naar Therapeuten
''mens = vrijheid = creativiteit = arbeid = kapitaal''

Joseph Beuys

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.