terug naar Basisonderwijs

Vrijeschool Kennemerland basisonderwijs


Vrijeschool-kennemerland-basisonderwijs | Vrijeschool Kennemerland basisonderwijs in Haarlem. Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kennemerland ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kennemerland ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen.

informatie

Op Vrije School Kennemerland kun je als kleuter binnenstappen en als pre-puber de school weer verlaten. Van de kleuterschool doorlopen ze uiteindelijk de hele basisschool. Allemaal op basis van dezelfde gedachte: als je enthousiast bent, leer je meer.

Vrije School Kennemerland is een persoonlijke school in een rustige buurt in het noorden van Haarlem. We hebben ongeveer 240 leerlingen verdeeld over een kleuterafdeling (drie groepen 1 en 2) en de klassen 1 tot en met 6 (groepen 3 tot en met 8). Dat is groot genoeg voor de kinderen om zich sociaal te ontwikkelen en klein genoeg om alle leerlingen de aandacht te geven die zij nodig hebben.

 Onze leerlingen komen uit verschillende gemeenten in de omgeving. Het merendeel is afkomstig uit Haarlem Noord, Haarlem Centrum, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Velsen en Velserbroek.

Kijk voor meer informatie op: http://www.vskennemerland.nl/

Contactgegevens

Contact gegevens

Vrijeschool Kennemerland basisonderwijs
Weltevredenstraat 9
2022 VA Haarlem
023 5373578
info@vskennemerland.nl
www.vskennemerland.nl

Plattegrond

terug naar Basisonderwijs
''Leven is het meervoud van lef''

Loesje

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.