terug naar Basisonderwijs

Waterlandschool


Waterlandschool | Waterlandschool in Purmerend. Leerlingen van de Waterlandschool leren niet omdat het moet, maar omdat ze zelf willen. Het plezier in leren houdt niet op bij rekenen en taal. Ook de creatieve en sociale vaardigheden krijgen op onze school de nodige aandacht. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Leerlingen van de Waterlandschool leren niet omdat het moet, maar omdat ze zelf willen. Het plezier in leren houdt niet op bij rekenen en taal. Ook de creatieve en sociale vaardigheden krijgen op onze school de nodige aandacht.

informatie

Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor kinderen. Op de Waterlandschool ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen. Overigens wordt er op een vrijeschool net zo hard geleerd als op andere scholen. Alleen krijg je bij de Waterlandschool net dat beetje meer mee. Met name creatieve en sociale vaardigheden waarvan je je hele leven veel plezier hebt.

Op de Waterlandschool kun je als peuter binnenstappen en als pre-puber de school weer verlaten. Voor de allerkleinsten hebben we een peuterspeelzaal. Van daaruit kunnen ze doorgroeien naar de kleuterschool en naar de eerste klas. Allemaal op basis van dezelfde gedachte: als je enthousiast bent, leer je meer.

Tussen het zesde en twaalfde jaar bouwen kinderen een basis voor hun hele leven. Een basisschool kies je dus heel bewust. Op de Waterlandschool krijgen leerlingen de ‘harde’ vakken, zoals rekenen, lezen en schrijven. Daarnaast leren  ze er de sociale, creatieve, muzikale en ambachtelijke aspecten. Zo groeien onze leerlingen in de lengte én de diepte.

Kijk voor meer informatie op: www.waterlandschool.nl/

Contactgegevens

Contact gegevens

Waterlandschool
Reigersbek 2-4
1441 SZ Purmerend
0299 - 42 16 72
info@waterlandschool.nl
www.waterlandschool.nl

Plattegrond

terug naar Basisonderwijs
''Verwondering is het begin van de wijsheid''

Dalai lama

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.