terug naar agenda

Midgard / De Appelboom

Informatieavond | Werken bij de Raphaëlstichting.


Informatieavond | Werken bij de Raphaëlstichting. Midgard / De Appelboom
Heb je hart voor de zorg? Wil je ontdekken wat jouw talenten zijn en wil je helpen om de talenten van cliënten te ontwikkelen en zichtbaar te maken, kom dan bij ons langs op 14 maart.

Informatie

Werken bij de Raphaëlstichting.

Samen kijken naar wat je kunt en wat je mogelijkheden zijn. Met open blik en interesse in elkaar. Dát is de uitdaging waar je elke dag weer mee te maken hebt. Dat maakt het werk bij de Raphaëlstichting zo afwisselend en boeiend.

Wil je ontdekken wat jouw talenten zijn en wil je helpen om de talenten van cliënten te ontwikkelen en zichtbaar te maken, kom dan naar een van onze informatieavonden waar ook volop gelegenheid is tot het stellen van vragen. Doel van de avond is kennismaken met elkaar en informatie delen. Wie weet word je enthousiast en zie je een leuke baan of stageplek bij ons voor je.

De eerstvolgende informatieavond is op donderdag 14 maart op onze locatie Midgard,  De Regenboog 50, 1747 GW Tuitjenhorn 19:30 uur (inloop 19:00).

Dus: heb je een relevant diploma en werkervaring, ben je iemand die zich op ander werk wil oriënteren of zoek je een stage op een van onze 30 locaties, meld je dan aan via ontdekjetalenten@raphaelstichting.nl. 

Deze activiteit vond plaats op
donderdag 14 maart 2019

19:30 - 22:00

gratis

Contactgegevens

Contact gegevens

(0226) 39 39 44
info@midgard.nl
www.midgard.nl

Adres activiteit

Regenboog 50
1747 GW Tuitjenhorn

Plattegrond

terug naar agenda
''In de dromen en in de liefde is niets onmogelijk''

Janos Arony

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica