terug naar agenda

Therapeuticum Egelantier

Handgreepkwaliteiten bij verschillende lemniscaten


Handgreepkwaliteiten bij verschillende lemniscaten Therapeuticum Egelantier
Zaterdag 14 december komen de handgreepkwaliteiten bij verschillende lemniscaten in de ritmische massage aan bod. Dit is alleen voor professionals, bekend met de ritmische massage!

Informatie

Chris Vree, fysiotherapeut, Therapeuticum Egelantier te Bergen

Bijna 42 jaar ben ik fysiotherapeut en bijna 40 jaar werk ik met de ritmische massage en de andere uitwendige toepassingen. Dit jaar, 2019, ga ik dat vieren met diverse activiteiten bijeenkomsten. Drie praktische dagen voor geïnteresseerden die dit wilden leren, ermee kennis maken of verdiepen hebben in het voorjaar plaatsgevonden. De eerste ging over de inwrijvingen of ritmische inwrijvingen, ritmische kwaliteiten stonden op de voorgrond en natuurlijk de gebruikte substanties. De tweede ging over de handgreepkwaliteiten bij de ritmische massage. Bij de derde stond het oliedispersiebad op de voorgrond.

In het najaar volgen er nog 3 activiteiten:

Zaterdag 5 oktober gaat over fango, Jurafango, gemalen leisteen uit Bad Boll. Wat is het, waarvoor kun je het gebruiken en hoe maak je het klaar. Bij de uitwendige therapie als kompres, modderbad (klein en groot) of als gezichtspakking (kosmetisch!), tevens is het inwendig te gebruiken.

Zaterdag 2 november is de bijenwas het onderwerp. Ook hiervoor geldt: wat is het, waarvoor kun je het gebruiken en hoe maak je het klaar. In de uitwendige therapie als kompres of in zalfvorm? We gaan tevens proberen zelf een “massagekaars” te maken, dan kun je het thuis gebruiken.

Zaterdag 14 december komen de handgreepkwaliteiten bij verschillende lemniscaten in de ritmische massage aan bod. Dit is alleen voor professionals, bekend met de ritmische massage!

(Deze dag kan tevens plaatsvinden op donderdag 12 december van 13.00 tot 18.00 uur)

Drie keer op een zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, voor de lunch wordt gezorgd.

Het vindt plaats in Therapeuticum Egelantier, er zijn geen kosten aan verbonden, ik vraag alleen een vrijwillige bijdrage voor het Therapeuticum in Tbilisi in Georgië.

Voor aanmelding: info@fysiotherapievree.nl of 072 5896699, met hartelijke groet, Chris Vree

Deze activiteit vond plaats op
zaterdag 14 december 2019

10:00 - 15:00

gratis

Contactgegevens

Contact gegevens

072 5894803
info@therapeuticum-egelantier.nl
www.therapeuticum-egelantier.nl

Adres activiteit

Prinsesselaan 52
1861 EP Bergen

Plattegrond

terug naar agenda
''Een mens moet zomogelijk elke dag naar een liedje luisteren, een goed gedicht lezen, een mooi schilderij zien en een paar zinnige woorden uiten.''

Johann Wolfgang
von Goethe

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica