Verfijn

cursussen

HaarlemCursussen

Marijke de Vries kunstzinnige therapie beeldend

Nascholing beeldende therapie Grot- en landschapsreeks

In deze schildercursus leer je patiënten werken met natuurlijke kleuren hun unieke innerlijke reis te maken. De eigen persoonlijke ontwikkeling staat centraal.In elke nieuwe schildering wordt er een element toegevoegd, gebruik makend van beelden uit de natuur.

HaarlemCursussen

Therapeuticum Haarlem

Nieuwe cursus Leefstijl

Met ingang van dinsdag 16 november starten wij met een nieuwe leefstijlcursus namelijk met de gecombineerd leefstijlinterventie (GLI) SLIMMER, een programma om gezonder te eten en meer te bewegen.
Het Slimmer programma duurt 2 jaar en wordt geheel vergoed vanuit de basisverzekering.

HaarlemCursussen

Therapeuticum Haarlem

Euritmietherapie bij Hooikoorts

De serie Euritmietherapie bij Hooikoorts zal bestaan uit een individuele intake, vijf groepslessen en daarna nog vijf individuele lessen. Het is heel stimulerend om in een groep de oefeningen te leren. Maar ieder is anders, dus een individuele aanpassing is daarna wel gewenst.

HaarlemCursussen

Antroposofische Vereniging Haarlem

Poppencursus

In februari start er weer een poppencursus voor het maken van een eigen zonnekindpop, door Aggie Adema en Frouk Heirman.

HaarlemCursussen

Marijke de Vries kunstzinnige therapie beeldend

3-daagse workshop Sluieren

Sluieren is een aquareltechniek waarbij hele dunne sluiers waterverf opgezet worden. Het is alsof je in de mist loopt en het langzaam om je heen concreter wordt, wat er is. De oefening zit er in een midden te vinden tussen uitvloeien en vastheid.

advertenties & nieuwsbrief

Door antroposofie geïnspireerde initiatieven in Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.