Verfijn

Gezondheidszorg


Gehandicaptenzorg

Middenbeemstergehandicaptenzorg

Breidablick

Antroposofische woon-werkgemeenschap in Middenbeemster voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ook verpleeghuiszorg, evenals begeleiding aan jongvolwassenen die zelfstandig wonen.

Amsterdamgehandicaptenzorg

De Joriskring Amsterdam

De Joriskring in Amsterdam biedt gespecialiseerde begeleiding aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-24 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Er is een kinderdagcentrum waar kinderen en jongeren kunnen wonen en/of logeren en ambulante begeleiding.

De Koog Texelgehandicaptenzorg

Maartenhuis, Eetwinkel & Schenkerij De Windroos

Antroposofische woon-werkgemeenschap voor mensen met een zorgvraag op het gebied van VG, NAH en GGZ.

Tuitjenhorngehandicaptenzorg

Midgard / De Appelboom

Antroposofische woon-werkgemeenschap in Tuitjenhorn voor mensen met een verstandelijke beperking. Op het terrein van de instelling is tevens kinderdagcentrum De Appelboom gehuisvest. Onderdeel van de Raphaëlstichting.

Schoorlgehandicaptenzorg

Raphaëlstichting

Antroposofische zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking en hulpvraag op het gebied van psychiatrie en verpleging. Actief op een 30-tal locaties in Noord- en Zuid-Holland.

Haarlemgehandicaptenzorg

Rozemarijn

Voor kinderen en (jong)volwassenen met o.a. meervoudige beperkingen. Actief op vier locaties. Kinderdagcentrum. Winkel (Rozemarijn Santé). Buurtschap (Ferm Rozemarijn). Werkplaatsencentrum (Studio Rozemarijn). Tevens thuisondersteuning. Onderdeel van de Raphaëlstichting.

Schoorlgehandicaptenzorg

Scorlewald

Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen.

Amsterdamgehandicaptenzorg

Smaragd Amsterdam

Kleinschalige woonlocaties met gespecialiseerde zorg voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke beperking. In een huiselijk klimaat wordt 24-uurszorg geboden met begeleiding die altijd in de buurt is. 

advertenties & nieuwsbrief

Door antroposofie geïnspireerde initiatieven in Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.