Adverteren

Voor wie

Heeft u zelf een initiatief dat geïnspireerd is door de antroposofie, of is uw doelgroep, door antroposofie geïnspireerde of geïnteresseerde mensen, dan is het adverteren op de antroposofie-noord-holland.nl en de daarbij behorende adressengids mogelijk interessant voor u.

Wat krijgt u


De 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids' wordt jaarlijks uitgegeven en bevat adressen van initiatieven uit Noord-Holland die geïnspireerd zijn door de antroposofie.

Wanneer u besluit te adverteren in de 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids', krijgt u zowel een advertentie in de gedrukte gids als een gratis advertentieplek in de advertentiecarrousel op de website.

De 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids' wordt twee-jaarlijks uitgeven in de maand januari in een oplage van 5000 stuks en gratis verspreid via o.a. vrije scholen, biologische winkels en de betrokken initiatieven.

Uw advertentieplek in de advertentiecarrousel op de website loopt van januari tot januari (van uitgave adressengids tot de volgende uitgave).

Advertentie aanmelden


Tarieven

De tarieven voor de advertenties zijn;

  • 1/4 pagina = € 130,- (66,5 mm x 97,5 mm)
  • 1/2 pagina = € 240,- (138 mm x 97,5 mm)
  • 1/1 pagina = € 390,- (138 mm x 200 mm)
  • achterpagina = € 660,- (148 mm x 210 mm aflopend)

De prijzen van de advertenties zijn gebaseerd op het zelf aanleveren van de advertentie. Natuurlijk maken wij graag de advertentie voor u op. De kosten hiervoor zijn € 76,- per uur, verrekend per 5 minuten.

Bent u ook deelnemer aan Antroposofie Noord-Holland dan krijgt u 50% korting op de opmaakkosten van de advertentie.


Alle prijzen zijn exclusief BTW.

advertenties & nieuwsbrief

Door antroposofie geïnspireerde initiatieven in Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.