Adverteren

Voor wie

Heeft u zelf een initiatief dat geïnspireerd is door de antroposofie, of is uw doelgroep, door antroposofie geïnspireerde of geïnteresseerde mensen, dan is het adverteren op de antroposofie-noord-holland.nl en de daarbij behorende adressengids mogelijk interessant voor u.

Wat krijgt u


De 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids' wordt jaarlijks uitgegeven en bevat adressen van initiatieven uit Noord-Holland die geïnspireerd zijn door de antroposofie.

Wanneer u besluit te adverteren in de 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids', krijgt u zowel een advertentie in de gedrukte gids als een gratis advertentieplek in de advertentiecarrousel op de website.

De 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids' wordt jaarlijks uitgeven in de maand mei in een oplage van 6000 stuks en gratis verspreid via o.a. vrije scholen, biologische winkels en de betrokken initiatieven.

Uw advertentieplek in de advertentiecarrousel op de website loopt van mei tot mei (van uitgave adressengids tot de volgende uitgave).


Tarieven

De tarieven voor de advertenties zijn;

  • 1/4 pagina = € 110,- (55 mm x 105 mm)
  • 1/2 pagina = € 200,- (114 mm x 105 mm)
  • 1/1 pagina = € 330,- (114 mm x 214 mm)
  • achterpagina = € 550,- (120 mm x 220 mm aflopend)

De prijzen van de advertenties zijn gebaseerd op het zelf aanleveren van de advertentie. Natuurlijk maken wij graag de advertentie voor u op. De kosten hiervoor zijn € 59,- per uur, verrekend per 5 minuten.

Deelnemers aan de antroposofie-agenda krijgen 50% korting op de opmaakkosten van de advertentie.


Alle prijzen zijn exclusief BTW.

''De langste weg is de weg naar binnen''

Dag Hammerskjöld,
'Merkstenen'

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.