Verfijn

Basisonderwijs

Bergenbasisonderwijs

Adriaan Roland Holstschool Vrijeschool basisonderwijs

Kinderen leren meer als ze het naar hun zin hebben. Voor ons is basisonderwijs niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur. Daar maken we ons graag sterk voor.

Hillegombasisonderwijs

De Toermalijn

Leerlingen van De Toermalijn leren niet omdat het moet, maar omdat ze zelf willen. Het plezier in leren houdt niet op bij rekenen en taal. Ook de creatieve en sociale vaardigheden krijgen op onze school de nodige aandacht.

Zaandambasisonderwijs

De vrijeschool Zaanstreek

De Vrije School Zaanstreek is een gezellige school met een rustige sfeer. Het uitgangspunt van een vrijeschool is eenvoudig: een enthousiaste leerling leert beter. We zorgen er dan ook altijd voor dat de leerstof aansluit bij de ontwikkeling van de kinderen en niet andersom.

Haarlembasisonderwijs

Rudolf Steinerschool Haarlem Vrijeschool basisonderwijs

Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op de Rudolf Steinerschool spreken wij de kinderen niet alleen cognitief aan, maar werken we vanuit beweging, creativiteit, fantasie en eigen vormgeving van de stof.

Haarlembasisonderwijs

Vrije School de Lindeboom

Op onze school wordt gewerkt vanuit het principe hoofd, hart en handen. Steeds worden deze facetten in het kind aangesproken om zich te ontwikkelen. Op onze website vind je veel achtergrond- en praktische informatie over onze vrijeschool.

Haarlembasisonderwijs

Vrije School Kleverpark basisonderwijs

Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kleverpark ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen.

IJmuidenbasisonderwijs

Waldorf aan Zee

Waldorf aan Zee is een nieuwe vrij schoolstroom onder de vleugels van schoolbestuur Atlant Basisonderwijs. De plek van deze school is in één van de Kompasscholen aan de Heerenduinweg (locatie Oost), prachtig gelegen tegenover het bos. Er is een kleuterklas en een gecombineerde klas 1, 2 en 3.

Hoornbasisonderwijs

Westfriese Vrije School Parcival

Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Voor ons is basisonderwijs niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur. Daar maken we ons graag sterk voor.

advertenties & nieuwsbrief

Door antroposofie geïnspireerde initiatieven in Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.