Aanmelden

Voor wie

Is uw initiatief geïnspireerd door antroposofie en gevestigd in Noord-Holland.

Kunt u zich vinden in ons doel om uw initiatief onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen die op zoek zijn naar kwaliteit van leven en zingeving. En dat uw initiatief beter zichtbaar en vindbaar wordt.

Dan is een vermelding in de gedrukte 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids' (vanaf nu "de gedrukte gids") en op deze website van antroposofie-noord-holland.nl mogelijk interessant voor u.

Wat krijgt u

Wanneer u besluit zich aan te melden voor Antroposofie Noord-Holland ,
krijgt u;

De 'Geïnspireerd door Antroposofie Adressengids' wordt jaarlijks uitgegeven en bevat adressen van initiatieven uit Noord-Holland die geïnspireerd zijn door de antroposofie.
 • Een vermelding in de gedrukte gids. Deze wordt twee jaarlijks uitgeven in de maand januari in een oplage van 5000 stuks en gratis verspreid via oa. vrije scholen, biologische winkels en de betrokken initiatieven.
 • Een vermelding in de adressengids op de website onder dezelfde rubriek met inlog-gegevens zodat u zelf de gegevens van de vermelding in de gids kunt aanpassen. Dit mag onbeperkt
 • Het onbeperkt plaatsen van uw activiteiten in de agenda van de website.
  • Het plaatsen van activiteiten is kosteloos.
   Met de inloggegevens die u krijgt, kunt u zelf u agenda punten plaatsen maar u kunt deze ook per mail aanleveren en dan zetten wij deze er voor u op.
 • De mogelijkheid om nieuwe ontwikkelingen of bijvoorbeeld een oproep voor een onderzoek, te laten plaatsen in de interne of externe nieuwsbrief en/of op de nieuwspagina van de website
 • 50% korting op de opmaakkosten van een advertentie wanneer u besluit te adverteren in de gedrukte gids (kijk voor meer informatie over adverteren op de ‘adverteren pagina’)
 • 20% korting* op het laten maken, veranderen of onderhouden van uw (nieuwe) website door Ginolica | Diensten op maat. (uitgever van deze website)
  *Alleen het eerste jaar.

Hoe werkt het

U kunt zich aanmelden door op de knop aanmelden te klikken en de gegevens die gevraagd worden zo volledig mogelijk in te vullen.

Vervolgens krijgt u inlog-gegevens voor de website zodat u uw vermelding in de gids kunt invullen/aanpassen en eventueel kunt beginnen met het plaatsen van uw activiteiten van de agenda.

Om geplaatst te kunnen worden in de gedrukte gids, dient uw aanmelding vóór 17 januari 2024 binnen te zijn.

Aanmelden

Tarieven

De bijdrage voor de vermeldingen op de website en gedrukte gids is
€ 100,- per 2 jaar.

(uitgaande van een standaard vermelding van 11 regels in de adressengids)

Grotere ruimte in adressengids of meerdere vermeldingen

Heeft uw initiatief meer ruimte nodig in de gedrukte gids of wilt u vermeld worden onder meerdere rubrieken dan, geldt er een ander prijs, waarvoor u eerst een offerte zult ontvangen.


Alle prijzen zijn exclusief BTW.
advertenties & nieuwsbrief

Door antroposofie geïnspireerde initiatieven in Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.