terug naar agenda

KunstZIN Haarlem, Inger van der Werf

Cursus Intuitief Boetseren


Cursus Intuitief Boetseren KunstZIN Haarlem, Inger van der Werf
Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Ben je benieuwd wat er ontstaat als je je handen in de klei zet? Wil je je graag (leren) uitdrukken in klei? Dan is de cursus intuïtief boetseren echt iets voor jou.

Informatie

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Ben je benieuwd wat er ontstaat als je je handen in de klei zet? Wil je je graag (leren) uitdrukken in klei? Dan is deze cursus iets voor jou.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. Alles wat je nodig hebt, is de wens om je creativiteit te ontplooien en je intuïtie te laten spreken. Laat je gedachten los en vertrouw op je gevoel. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal en het thema. Leef je uit!

Aan het begin van de les zullen we wat creatieve en meditatieve ontspanningsoefeningen doen es om aan te landen en bij jezelf te komen.  Vervolgens ga je lekker met je handen in de klei. We gaan in op verschillende mogelijkheden waarop je je kunt uitdrukken in de klei, maar de ervaring van het ermee bezig zijn is belangrijker dan de techniek en het resultaat. Ik zal onderwerpen/thema’s aanreiken, maar je kunt daarbinnen ook aan de slag met je eigen thema’s en interesses.

Aantal deelnemers: 8 tot 10.

Cursusdata: 9, 16, 23, 30 november, 7 en 14 december 2020.

Kosten: 6 lessen voor € 95,00. Hierbij is klei inbegrepen. Als je nog geen lid bent van Buurtvereniging Overveen, dan komt er nog lidmaatschapsgeld bij.maandag 9 november 2020
maandag 16 november 2020
maandag 23 november 2020
maandag 30 november 2020
maandag 7 december 2020
maandag 14 december 2020

19:30 - 21:30

gratis

Contactgegevens

Contact gegevens

Inger van der Werf
06-28392641
inger.vanderwerf@kunstzinhaarlem.nl
www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl

Adres activiteit

Buurtvereniging Overveen. Vrijburglaan 17
2051 LA Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Wijsheid begint met verwondering.''

Socrates

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica