terug naar agenda

KunstZIN Haarlem, Inger van der Werf

Cursus Intuitief Tekenen met soft pastelkrijt


Cursus Intuitief Tekenen met soft pastelkrijt KunstZIN Haarlem, Inger van der Werf
Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Kom dan naar de cursus intuïtief tekenen met soft pastel

Informatie

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Houd je van kleur en wil je je graag (beter) leren uitdrukken op papier? Kom dan naar de Cursus Intuïtief Tekenen met soft pastel.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. Alles wat je nodig hebt, is de wens om je creativiteit te ontplooien en je intuïtie te laten spreken. Laat je gedachten los en vertrouw op je gevoel. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal en het thema. Leef je uit!

Aan het begin van de les zullen we wat creatieve en meditatieve ontspanningsoefeningen doen es om aan te landen en bij jezelf te komen. Vervolgens ga je lekker aan de slag met het zachte, kleurige pastelkrijt waarbij je je laat leiden door je gevoel. Ik zal onderwerpen/thema’s aanreiken, maar er is altijd ruimte om met je eigen thema’s aan de slag te gaan. We gaan in deze cursus in op tekentechnische zaken, zoals dieptewerking en contrastwerking, Maar belangrijker is je zelfexpressie en de mogelijkheden waarop je jezelf kunt uitdrukken met pastelkrijt op papier.

Aantal deelnemers: 8-10

Cursusdata: 14, 21 en 28 september, 5, 19 en 26 oktober en 2 november 2020.

Kosten: 7 lessen voor € 100,00. Als je nog geen lid bent van Buurtvereniging Overveen, dan komt er nog lidmaatschapsgeld bij.

Materialen: bij deze cursus is het tekenpapier inbegrepen. I.v.m. de hygiëne dien je je eigen doos soft pastelkrijt mee te brengen, liefst van het merk Rembrandt.


Deze activiteit vond het laatst plaats op
maandag 2 november 2020

19:30 - 21:30

gratis

Contactgegevens

Contact gegevens

Inger van der Werf
06-28392641
inger.vanderwerf@kunstzinhaarlem.nl
www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl

Adres activiteit

Buurtvereniging Overveen. Vrijburglaan 17
2051 LA Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Wijsheid begint met verwondering.''

Socrates

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.