terug naar agenda

KunstZIN Haarlem, Inger van der Werf

Start Cursus Intuïtief Boetseren


Wil jij je op creatieve wijze ontspannen en je werk of andere beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in je leeft? En wil je je graag leren uitdrukken in klei? Kom dan naar de cursus intuïtief boetseren bij KunstZIN Haarlem

Informatie

Wil jij je op creatieve wijze ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? En wil je je graag (leren) uitdrukken in klei? Kom dan naar de Cursus Intuitief Boetseren bij KunstZIN Haarlem.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. De wens om je creativiteit te ontplooien en je intuïtie te laten spreken is genoeg. Laat je gedachten los,  vertrouw op je gevoel en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal. Leef je uit!

Tijdens de cursus gaan we in op techniek en de mogelijkheden waarop je je kunt uitdrukken in klei, maar het is geen 'gewone' boetseercursus waarbij het meer draait om het resultaat. 

We beginnen de les met een meditatief moment, om aan te landen bij jezelf. Vervolgens ga je lekker aan de slag, met je handen in de klei. 

Ik zal onderwerpen/thema’s aanreiken, maar je kunt ook aan de slag met je eigen thema’s en interesses.

Het boetseren werkt als middel om je gevoel te laten spreken en te leren vertrouwen op je intuïtie. Je creativiteit krijgt hierbij alle ruimte, en er ontstaan dan ook vast heel bijzondere creaties, die je inzicht bieden in wat er in je onderbewustzijn speelt.

Ik beschik niet over een klei-oven om je werkstukken af te bakken.  

De cursus bij KunstZIN Haarlem start op woensdag 15 januari en bestaat uit 6 lessen. 

Meer informatie: https://www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl/cursus-workshop/cursus-intuitief-tekenen-schilderen-boetseren/

Deze activiteit vond plaats op
woensdag 15 januari 2020

20:00 - 21:30

€ 110,-

Contactgegevens

Contact gegevens

Inger van der Werf
06-28392641
inger.vanderwerf@kunstzinhaarlem.nl
www.kunstzinnigetherapiehaarlem.nl

Adres activiteit

Regentesselaan 11
2015 BW Haarlem

Plattegrond

terug naar agenda
''De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn.''

Johan Cruijff

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica