terug naar agenda

Kunstzinnige Therapie Hillegom

WOL & BEGAAFD, training executieve vaardigheden


WOL & BEGAAFD, training executieve vaardigheden Kunstzinnige Therapie Hillegom
Tijdens deze cursus gaan kinderen (ong 8-10 jaar) aan de slag met executieve vaardigheden. Dit is voor begaafde kinderen, zoals vermoedelijk hoogbegaafd, hooggevoelige en/of andersdenkende kinderen.

Informatie

De executieve vaardigheden (uitvoerende vaardigheden) staan letterlijk nog in de kinderschoenen. Door een proces van a t/m z door te gaan met wol worden de ‘nieuwe’ momenten afgewisseld met ‘herhaling’ of ‘saaie’ momenten. Emoties, impulsen, overzicht, planning… dit passeert allemaal de revue en geeft uw kind nieuwe informatie over wat hij nodig heeft voor een proces. Zeker in de toekomst.

De verwachting is niet dat de executieve functies volledig klaar en gevormd zijn. Dit is niet mogelijk omdat het deel in de hersenen waar dit ontwikkeld pas klaar is als je 25 jaar bent. Echter is het belangrijk om, zeker deze groep kinderen, wel deze vaardigheden te laten zien, voelen en ervaren om een gevoel te krijgen van een gezond proces en wat hierbij nodig is.

De cursus bestaat uit ervaring opdoen en een kunstwerk maken van wol, welke ze zelf gekleurd, gekaard, gesponnen ed hebben.

De kosten zijn: €32,50 per keer en komen voor vergoeding in aanmerking.

Overige data zijn: 29-1 12-2 11-3 25-3 8-4

Deze activiteit vond plaats op
woensdag 15 januari 2020

15:30 - 16:30

€ 32,50

Contactgegevens

Contact gegevens

Sandra Keizer
06 - 40032306
www.kunstzinnigetherapiehillegom.nl

Adres activiteit

Abellalaan 1
2182 TX Hillegom

Plattegrond

terug naar agenda
''Een mens moet zomogelijk elke dag naar een liedje luisteren, een goed gedicht lezen, een mooi schilderij zien en een paar zinnige woorden uiten.''

Johann Wolfgang
von Goethe

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica