terug naar agenda

Praktijk voor kunstzinnige therapie Afke Roggeveen

Kunstzinnige cursus zintuigen


Kunstzinnige cursus zintuigen Praktijk voor kunstzinnige therapie Afke Roggeveen
Tijdens deze kunstzinnige cursus gaan we samen op ontdekkingsreis door het rijk van de zintuigen zoals die zijn beschreven door Rudolf Steiner.D e kunstzinnige oefeningen zijn veelal lichaamsgericht waarbij niet het resultaat maar de beleving centraal staat. We werken oa met klei, zand en krijt.

Informatie

Tijdens deze kunstzinnige cursus gaan we samen op ontdekkingsreis door het rijk van de zintuigen zoals die zijn beschreven door Rudolf Steiner. En nee, hij heeft er geen 5 maar wel 12 benoemd! Wij richten ons in deze 4 bijeenkomsten op de meest fysiek georiënteerde zintuigen. Op de tastzin, de levenszin, de zelf-bewegingszin en de evenwichtszin.

De tastzin die kennen we allemaal wel in meer of mindere mate. 
De levenszin, het zintuig dat ons signalen geeft over onze gezondheid vinden we al lastiger om te verstaan, laat staan dat we er goed naar luisteren/handelen. Wat de zelf-bewegingszin en de evenwichtszin betekenen en hoe we die middels kunstzinnig werken kunnen beleven, komt uitgebreid in de cursus aan bod. Nieuwsgierig? Zin om kunstzinnig hiermee aan de slag te gaan? Voel je van harte welkom! 

De kunstzinnige oefeningen zijn veelal lichaamsgericht waarbij niet het resultaat maar de beleving centraal staat van wat we al werkend met onder andere klei, zand en krijt tegenkomen. De cursus komt voort uit een samenwerking tussen mijn praktijk en Therapeuticum Haarlem.


Inschrijven via: https://afkeroggeveen.nl/2020/07/08/kunstzinnige-cursus-zintuigen-haarle/

donderdag 17 september 2020
donderdag 24 september 2020
donderdag 1 oktober 2020
donderdag 8 oktober 2020

20:00 - 21:30

€ 60,-

Contactgegevens

Contact gegevens

Afke Roggeveen
06-82056143
praktijk@afkeroggeveen.nl
afkeroggeveen.nl

Adres activiteit

Vlietsorgstraat 15
2012 JB Haarlem

Plattegrond

terug naar agenda
''Slechts hij die harp speelt leert harp spelen.''

Aristoteles

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica