terug naar Gehandicaptenzorg

Scorlewald


Scorlewald | Scorlewald in Schoorl. Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen.

informatie

Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks  in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen: Croon & Bergh (Burgerbrug), Oosterheem (Broek op Landelijk) en Dijkgatshoeve (Wieringerwerf). Onderdeel van de Raphaëlstichting.

Contactgegevens

Contact gegevens

Scorlewald
Valkenlaan 14
1871 AV Schoorl
(072) 509 94 44
info@scorlewald.nl
www.scorlewald.nl

Plattegrond

terug naar Gehandicaptenzorg
''Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan hoef je je niet druk te maken om je voeten.''

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica