terug naar Gehandicaptenzorg

Scorlewald


Scorlewald | Scorlewald in Schoorl. Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen.

informatie

Antroposofische woon- werkgemeenschap in Schoorl voor mensen met een verstandelijke beperking. Buitenlocaties voor dagbesteding: (de Hoftuin in Bergen), keramiekatelier Feniks  in Schoorl en Fermento in Alkmaar. Tevens locaties voor dagbesteding en kleinschalig wonen: Croon & Bergh (Burgerbrug), Oosterheem (Broek op Landelijk) en Dijkgatshoeve (Wieringerwerf). Onderdeel van de Raphaëlstichting.

Contactgegevens

Contact gegevens

Scorlewald
Valkenlaan 14
1871 AV Schoorl
(072) 509 94 44
info@scorlewald.nl
www.scorlewald.nl

Plattegrond

terug naar Gehandicaptenzorg
''Wie nooit van mening is veranderd, heeft zelden iets geleerd''

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.