terug naar Basisonderwijs

Vrije School Kleverpark basisonderwijs


Vrije-school-kleverpark-basisonderwijs | Vrije School Kleverpark basisonderwijs in Haarlem. Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kleverpark ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kleverpark ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen.

informatie

Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op Vrije School Kleverpark ervaren wij dat elke dag. Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen. Overigens wordt er op een vrijeschool net zo hard geleerd als op andere scholen. Alleen krijg je bij Vrije School Kleverpark net dat beetje meer mee. Met name creatieve en sociale vaardigheden waarvan je je hele leven plezier hebt.

Op Vrije School Kleverpark kun je als kleuter binnenstappen en als pre-puber de school weer verlaten. Van de kleuterschool doorlopen ze uiteindelijk de hele basisschool. Allemaal op basis van dezelfde gedachte: als je enthousiast bent, leer je meer.

Vrije School Kleverpark is een jonge school in de rustige buurt Ter Kleef en Te Zaanen in Haarlem. We zijn vier jaar geleden gestart en hebben nu ongeveer 200 leerlingen, verdeeld over drie kleuterklassen en vijf klassen 1 tot en met 6. Dat is groot genoeg voor de kinderen om zich sociaal te ontwikkelen en klein genoeg om alle leerlingen de aandacht te geven die zij nodig hebben.

Onze leerlingen komen uit verschillende gemeenten in de omgeving. Het merendeel is afkomstig uit Haarlem Noord, Haarlem Centrum, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Velsen en Velserbroek.

Kijk voor meer informatie op: www.vskleverpark.nl

Contactgegevens

Contact gegevens

Vrije School Kleverpark basisonderwijs
Wouwermanstraat 49 a
2023 XD Haarlem
023 2023235
info@vskleverpark.nl
www.vskleverpark.nl

Plattegrond

terug naar Basisonderwijs
''Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan hoef je je niet druk te maken om je voeten.''

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.