terug naar Basisonderwijs

Westfriese Vrije School Parcival


Westfriese-vrije-school-parcival | Westfriese Vrije School Parcival in Hoorn. Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Voor ons is basisonderwijs niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur. Daar maken we ons graag sterk voor. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Voor ons is basisonderwijs niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur. Daar maken we ons graag sterk voor.

informatie

Op Parcival kun je als peuter binnenstappen en als pre-puber de school weer verlaten. Voor de allerkleinsten hebben we een peuterspeelzaal. Van daaruit kunnen ze doorgroeien naar de kleuterschool en uiteindelijk de basisschool. Allemaal op basis van dezelfde gedachte: als je enthousiast bent, leer je meer.

 Bij ons leren kinderen omdat ze het graag willen. Bovendien wordt er op een vrijeschool net zo hard gewerkt als op andere scholen. Alleen krijg je bij Parcival net dat beetje meer mee. Met name creatieve en sociale vaardigheden waarvan je je hele verdere leven ontzettend veel plezier hebt.

Kijk voor meer informatie op www.parcival-hoorn.nl

Contactgegevens

Contact gegevens

Westfriese Vrije School Parcival
Nachtegaal 146
1628 DJ Hoorn
0229 231011
info@parcival-hoorn.nl
www.parcival-hoorn.nl

Plattegrond

terug naar Basisonderwijs
''Alleen de mens is tot het onmogelijke in staat.''

Johann Wolfgang
von Goethe

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.