terug naar Winkel

De Kosterij


119 | De Kosterij in . In onze winkel zijn diverse lokale versproducten te koop, zoals het biologische brood uit de bakkerij van Breidablick. Van de nabijgelegen hoogstamboomgaard betrekken we het heerlijke Beemstersap. De Knotwilg voorziet ons van fruit en de molen van meel dat wij voor hen ompakken in de werkplaats... openingstijden, contactgegevens, plattegrond
In onze winkel zijn diverse lokale versproducten te koop, zoals het biologische brood uit de bakkerij van Breidablick. Van de nabijgelegen hoogstamboomgaard betrekken we het heerlijke Beemstersap. De Knotwilg voorziet ons van fruit en de molen van meel dat wij voor hen ompakken in de werkplaats...

informatie

winkel/lunchroom De Kosterij in Middenbeemster

In een prachtig monumentaal pand aan de Middenweg in hartje Middenbeemster is winkel/lunchroom De Kosterij gevestigd. In onze winkel is een ruime sortering lokale versproducten verkrijgbaar, zoals brood uit de bakkerij van Breidablick, maar ook non-food producten van bijvoorbeeld Weleda.

In de lunchroom kunt je genieten van al het lekkers dat onze kaart te bieden heeft. En bij mooi weer is het heerlijk toeven op het ruime terras.

Op de eerste verdieping is een keuken en werkplaats. Als je wilt kun je daar een kijkje nemen. Onze deelnemers leiden je graag rond!

De Kosterij is onderdeel van de Raphaelstichting

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

De Kosterij
Middenweg 176
1462 HL Middenbeemster
0299 231 221
dekosterij@breidablick.nl
www.de-kosterij.nl

Openingstijden

maandag:gesloten
dinsdag:10:00 - 16:00
woensdag:10:00 - 16:00
donderdag:10:00 - 16:00
vrijdag:10:00 - 16:00
zaterdag:09:00 - 15:00
zondag:gesloten

Plattegrond

terug naar Winkel
''Slechts hij die harp speelt leert harp spelen.''

Aristoteles

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.