terug naar agenda

De Christengemeenschap Andrieskerk Amsterdam

Boekpresentatie 'Op de drempel van de tijd'


Boekpresentatie 'Op de drempel van de tijd' De Christengemeenschap Andrieskerk Amsterdam
Door veel mensen zelf aan het woord te laten is met de nieuwe kroniek van de Christengemeenschap Amsterdam een portret ontstaan van een levendige gemeente. U bent allen hartelijk uitgenodigd voor de feestelijke boekpresentatie.

Informatie

Op 22 juni 1929 werden twaalf dappere pioniers lid van de Christengemeenschap, zij maakten daarmee de stichting van de gemeente Amsterdam mogelijk. Geen van hen zal zich hebben kunnen voorstellen wat hun stap allemaal teweeg zou brengen in de negentig jaren die daarop volgden.

In 1992 verscheen een eerste kroniek van de Christengemeenschap Amsterdam. Met 'Op de drempel van de tijd' (2018), samengesteld door Judith van der Bend en Otilia Broekers, is de gemeente een tweede kroniek rijker geworden. Thematisch geordend hebben de auteurs de belangrijkste gebeurtenissen uit de eerste kroniek aangevuld met de ontwikkelingen in de afgelopen vijfentwintig jaar. Door veel mensen zelf aan het woord te laten is een portret ontstaan van een levendige gemeente.

U bent allen hartelijk uitgenodigd voor de feestelijke boekpresentatie op 25 februari. Het boek, rijk geïllustreerd met foto's, kost €12; bij voorintekening in de boekenkiosk betaalt u tot 11 februari slechts €10.

Deze activiteit vond plaats op
zondag 25 februari 2018

12:00 - 13:00

gratis

Contactgegevens

Contact gegevens

020 6420769
gemeenteamsterdam@christengemeenschap.nl
amsterdam.christengemeenschap.nl

Adres activiteit

A.J. Ernststraat 869
1081 HL Amsterdam

Plattegrond

terug naar agenda
''mens = vrijheid = creativiteit = arbeid = kapitaal''

Joseph Beuys

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica