terug naar agenda

Scorlewald

MEET in | Movo-poëtische en muzikale ontmoeting


MEET in | Movo-poëtische en muzikale ontmoeting Scorlewald
Quo Vadis Euritmie Impresariaat Nederland nodigt u uit voor een bijzonder event:  We scheppen in twee uur tijd een nieuwe vorm van ontmoeting tussen mensen rondom KUNST. Het gaat hierbij om euritmie, spraak en muziek. Dit ingebed in een publieksgesprek.

Informatie

 Quo Vadis Euritmie Impresariaat

“Verwondering is het verlangen naar kennis”, zei Thomas van Aquino een kleine acht eeuwen geleden. Elk nieuw weten begint volgens hem met verwondering, met open staan: Een dynamische toestand, die ons met iets onbekends, iets nieuws verbindt en ons tegelijk opheft tot inzicht, tot begrijpen.

Quo Vadis Euritmie Impresariaat Nederland nodigt u uit voor een bijzonder event:  We scheppen in twee uur tijd een nieuwe vorm van ontmoeting tussen mensen rondom KUNST. Het gaat hierbij om euritmie, spraak en muziek. Dit ingebed in een publieksgesprek. Vier kunstenaars doen mee: Lisa Dunker werkt met euritmie en ruimte, Mar-Lin Schut is ‘Spraakmakend’, Ephraïm van IJzerlooij en Imke Jelle van Dam vormen een duo met cello en piano. Ernst Reepmaker modereert. Ernst bouwt samen met enkele medewerkers in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een nieuw impresariaat op voor podiumkunst met euritmie.

Kan PODIUMKUNST, in dit geval euritmie, muziek en spraak, een middel zijn om vanuit de verwondering tot diepe kennis van mens en wereld te komen? Dit is wat wij met de MEET IN’s beogen. Tegelijk willen wij met het publiek van gedachten wisselen over hoe de organisatie van het Quo Vadis Euritmie Impresariaat in Nederland zou kunnen worden opgebouwd.

Deze activiteit vond plaats op
zaterdag 26 januari 2019

20:00 - 22:00

gratis

Contactgegevens

Contact gegevens

(072) 509 94 44
info@scorlewald.nl
www.scorlewald.nl

Adres activiteit

Valkenlaan 14
1871 AV Schoorl

Plattegrond

terug naar agenda
''De langste weg is de weg naar binnen''

Dag Hammerskjöld,
'Merkstenen'

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica