terug naar agenda

Samenwever

Coach jezelf in de natuur


Coach jezelf in de natuur Samenwever
In deze frisse introductie workshop ontdek je hoe je kunt afstemmen op de natuur om je heen. Dat brengt op een eenvoudige en heldere manier naar buiten, wat er (onbewust) in je leeft. De inzichten die dit oplevert, kun je toepassen in je leven van alledag.

Informatie

Zelfinzicht met natuurbeelden.

Wanneer je in de natuur loopt kan het zijn, dat je aandacht naar iets getrokken wordt. Een boom of een landschap, een kleur of geluid. Er kan een gevoel bij je opkomen, of een gedachte. Je vindt iets mooi, of juist lelijk, je voelt je prettig of juist niet. Het kan interessant zijn om eens stil te staan bij zo'n plek en jezelf af te vragen wat het is dat je raakt.
In de workshop 'Coach jezelf in de natuur' leer je door middel van oefeningen en opdrachten om contact te maken met je binnenste via je natuurbeleving. De rechtstreekse ervaring geeft verrassende en heldere kijk op jezelf en de kwesties die op dat moment in je leven spelen. 

Beelden zijn krachtig en blijven ook na de workshop bij je. Zo zijn ze een blijvende inspiratiebron, helpend op momenten dat je het nodig hebt.

Na de workshop heb je technieken geleerd om contact te maken met je eigen innerlijk via de natuur en je hebt ervaren hoe dit verhelderende inzichten kan opleveren over kwesties die je bezig houden.

Aan de workshop kunnen maximaal 6 mensen deelnemen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het delen van ervaringen met elkaar.


Deze activiteit vond plaats op
donderdag 29 september 2016

13:00 - 16:00

€ 27,50

Contactgegevens

Contact gegevens

Yann Riksen
06-24509245
yann@samenwever.nl
www.samenwever.nl

Adres activiteit

Zeeweg 12
2051 EC Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Het is makkelijker jezelf zand in de ogen te strooien dan te werken aan een betere versie van jezelf''

Roos Vonk

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica