terug naar agenda

Samenwever

Stiltewandeling in aandacht


Stiltewandeling in aandacht Samenwever
Op deze Bevrijdingsdag wandelen we in stilte in de prachtige Kennemerduinen. We bezinnen ons op het thema: 'Vrijheid', wat betekent het voor mij. Onderweg oefeningen in aandacht om je in het nu te brengen.

Informatie

Algemene informatie over wandelen in aandacht.

Informatie over jezelf.

Ons eigen lijf is een ongelooflijke bron van informatie, maar we staan er meestal niet bij stil. Door te oefenen met bewust waarnemen en aandacht kom je er (weer) mee in contact. Tijdens de wandeling leer je om de signalen van je lijf op te merken. En er op een onbevooroordeelde manier naar te kijken. Door te ervaren wat er is, krijg je veel informatie over hoe je werkelijk in je vel zit. Zo'n ervaring is direct en helder. De inzichten die daaruit voortvloeien zijn behulpzaam in het leven van alledag. 

Veel in je hoofd en last van overprikkeling en stress?

In aandacht wandelen met de focus op je lijf en zintuigen, helpt je om uit je hoofd te komen. Al wandelend loop je ook je lijf door en krijg inzicht wat spanning of juist ontspanning oplevert. Je herkent eerder de signalen van overprikkeling en stress, die je daardoor beter leert hanteren en voorkomen.

Genieten in de natuur.

Alle oefeningen die we doen, zijn erop gericht om je in het moment te laten zijn. Je ervaringen worden daardoor directer en je natuurbeleving verdiept zich. Het is simpelweg heerlijk om daarvan te genieten!

Deze activiteit vond plaats op
donderdag 5 mei 2016

14:00 - 17:00

€ 15,-

Contactgegevens

Contact gegevens

Yann Riksen
06-24509245
yann@samenwever.nl
www.samenwever.nl

Adres activiteit

Zeeweg 12
2051 EC Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Alleen die geven kan is vrolijk. ''

Johann Wolfgang
von Goethe

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica