terug naar agenda

Samenwever

Van denken naar voelen


Van denken naar voelen Samenwever
In de workshop 'Van denken naar voelen" leer je spelenderwijs door middel van oefeningen en opdrachten om op een vriendelijke wijze (weer) in contact te komen met je gevoel. Je eigen lijf en je natuurbeleving zijn de ingangen daar naar toe.

Informatie


Van denken naar voelen.

Voor een hooggevoelig mens is het extra lastig om bij je gevoel te komen. Je terugtrekken in je hoofd kan een manier zijn om je te beschermen tegen overprikkeling. Of je hebt gewoon veel vragen over alles wat er zich in jezelf en je omgeving afspeelt. Wat het ook is, wanneer je denken je zo in beslag neemt, is voelen waar je grenzen liggen, voelen wat je zelf écht wil, bijna een onmogelijke opgave. 

Hoe leer je om weer contact te maken met je gevoel?
Tijdens een wandeling oefen je in onbevooroordeeld waar te nemen en aandacht te hebben voor wat er zich in je lijf en om je heen afspeelt. Door de focus zak je in je lijf en door de aandacht en waarneming ga je voelen wat er is. Daarnaast werken we met natuurbeelden, om zonder tussenkomst van je denken, verrassende inzichten over jezelf te krijgen.

Na de workshop voel je je meer ontspannen en beter in je vel zitten en je hebt geleerd hoe je dit zelf kan toepassen in je dagelijks leven.

Deze activiteit vond plaats op
donderdag 22 september 2016

11:00 - 14:00

€ 35,-

Contactgegevens

Contact gegevens

Yann Riksen
06-24509245
yann@samenwever.nl
www.samenwever.nl

Adres activiteit

Zeeweg 12
2051 EC Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Problemen zijn kansen in werkkleding.''

Henry Kaiser

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica