terug naar agenda

Samenwever

Wandel in aandacht en Mindful Art


Wandel in aandacht en Mindful Art Samenwever
Wandelen met aandacht, mindful wandelen, iedereen kan het leren en je kan het overal doen. Gaandeweg word je je beter bewust van je lijf en leer je aandacht te hebben voor je lichamelijke en zintuigelijke gewaarwordingen. Via speelse opdrachten maak je vervolgens een 'notitie' hiervan op papier.

Informatie

In deze workshop combineren we wandelen in aandacht met tekenen in aandacht. Naast oefenen met wandelen in aandacht, zetten we tekenen in om je ervaring nog meer te verdiepen. Het tekenen helpt ons om te focussen op wat we met onze zintuigen beleven en daar als het ware een notitie van te maken. Het gaat daarbij niet om het presteren, maar om ruimte te geven, zonder oordeel, aan wat er op dat moment is. Door dit op papier terug te zien, kunnen we makkelijker (desgewenst) een connectie maken met wat er op dat ogenblik in ons leven speelt.
Er zijn tijdens de wandeling ongeveer 3 momenten waarop we kort of iets langer iets doen. Wat je nodig hebt is een potlood (B of 2B) en een klein schetsboekje. Eventueel ander materiaal wordt door ons meegenomen. Voor deze speelse oefeningen is het helemaal niet nodig om tekenervaring te hebben.
De workshop wordt gegeven door Yann Riksen in samenwerking met Suzanne Kamoen. www.kunstvandeaandacht.nl

Deze activiteit vond plaats op
vrijdag 9 september 2016

11:00 - 14:00

€ 45,-

Contactgegevens

Contact gegevens

Yann Riksen
06-24509245
yann@samenwever.nl
www.samenwever.nl

Adres activiteit

Zeeweg 12
2051 EC Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Kunstenaars openen onze ogen voor rijkdom en betekenis.''

Sandra Bowden

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica