terug naar agenda

Samenwever

Welkom hooggevoeligheid


Welkom hooggevoeligheid Samenwever
Deze wandelworkshop is voor jou bedoeld als je net ontdekt hebt dat je hooggevoelig bent en er graag meer over wil weten. Of misschien weet je het al langer en wil je er nu concreet wat mee doen, ook al vind je dat spannend.

Informatie

Welkom hooggevoeligheid

Op een ongedwongen manier, in de prachtige omgeving van het Nationaal Park Kennemerduinen je ervaringen en vragen over je hooggevoeligheid delen met anderen. Daar gaat het om in deze verfrissende wandelworkshop 'Welkom hooggevoeligheid'.
We starten met 'wandelen in aandacht' en gaan daarna in op 'hooggevoeligheid (HSP)'. Wat is het en hoe werkt het eigenlijk? Een stukje achtergrond en theorie over hooggevoeligheid en de kenmerken ervan. Daarna delen we onze ervaringen. Wat betekent hooggevoeligheid voor jou, welke beelden roept het bij je op? Hoe beleef je het in je dagelijks leven? Wat zijn jouw behoeften? Waarvan raak jij uit balans?
Na een koffie/theepauze gaan we verder op verkenning, door middel van een aantal leuke inzichtoefeningen met de natuur als inspiratiebron. In totaal wandelen we zo'n 3,5 km in een rustig tempo.
Aan het einde van de wandelworkshop ben je lekker in beweging geweest, heb je genoten van de natuur en heb je een andere kijk op (jouw) hooggevoeligheid en die van anderen.

Deze activiteit vond plaats op
donderdag 14 april 2016

10:00 - 13:00

€ 17,50

Contactgegevens

Contact gegevens

Yann Riksen
06-24509245
yann@samenwever.nl
www.samenwever.nl

Adres activiteit

Zeeweg 12
2051 EC Overveen

Plattegrond

terug naar agenda
''Ons leven is wat onze gedachten ervan maken''

Marcus Aurelius

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica