terug naar agenda

Marijke de Vries kunstzinnige therapie beeldend

Bubbels & Knobbels


Bubbels & Knobbels Marijke de Vries kunstzinnige therapie beeldend
Creatieve bijeenkomsten voor vrouwen die borstkanker hebben en/of hebben gehad. Laat je vitaliteit weer een ‘boost’ krijgen. Geniet van het samenzijn met andere vrouwen die zich herkennen in jouw ervaringen en omgekeerd. Verras jezelf met kleine succes-ervaringen.

Informatie

Zorg voor jezelf, met elkaar!

Creatieve vrijdagmiddag bijeenkomsten
Samen met Nazorg Borstkanker organiseren we om de week op vrijdagmiddag een creatieve workshop waar je met lotgenoten, (ex-) borstkankerpatiënten samenkomt. We gaan elke bijeenkomst iets moois maken. Er is ruimte voor uitwisseling, gezelligheid, erkenning, ontspanning en waar nodig is er steun. 
Èn elke bijeenkomst sluiten we af met een glaasje bubbels. Samen brengen we een toost uit op het leven, met een feestelijk glas Prosecco of Vlierbloesembubbels.

We komen samen op de fijne plek bij Studio Wilhelminapark.

Creatieve activiteiten, hoe werkt dat?
De creatieve oefeningen worden zorgvuldig en stap voor stap opgebouwd. Je hoeft er niets voor te kunnen, je hoeft niet kunstzinnig te zijn. Elke keer zal een andere techniek of een ander materiaal gebruikt worden. Het beleven en ervaren staat voorop, het eindresultaat volgt al spelenderwijs vanzelf. Deze manier van werken versterkt je vitaliteit en werkt helend op je eigen lichaamsbeleving.

Waarom deze bijeenkomsten voor vrouwen met de diagnose borstkanker?
Na de diagnose borstkanker en alle ingrijpende behandelingen valt het niet altijd mee om je vertrouwde leven weer op te pakken. De vanzelfsprekendheid is weggevallen en vermoeidheid en andere lichamelijke ongemakken zijn misschien gebleven. Voor de buitenwereld is dat niet te zien, maar van binnen kan het heel anders voelen. Speciaal voor jou organiseer ik samen met Nazorg Borstkanker creatieve bijeenkomsten om hierover uit te wisselen en gezamenlijk een gezond stuk in jezelf weer te voeden.

Naast een luisterend oor, deskundige begeleiding is er elke bijeenkomst gelegenheid om je creativiteit op te pakken met laagdrempelige oefeningen. Voor dit laatste heb je geen vaardigheid nodig, dat doe je vanzelf wel op. Nadruk ligt op het plezier van iets creëren, waardoor je leven van nu, jou meer verbinding en verdieping en energie kan schenken.


Praktische informatie

Data: 10 januari, 7 februari,  20 maart, 17 april

Locatie: Studio Wilhelminapark 28, 2012KC Haarlem

Prijs: € 27,50 (per keer) inclusief materialen en drankjes. 
De bijeenkomsten worden vergoed via de aanvullende verzekeringen. Je krijgt een factuur voor kunstzinnige therapie.

vrijdag 10 januari 2020
vrijdag 7 februari 2020
vrijdag 20 maart 2020
vrijdag 17 april 2020

15:30 - 17:30

€ 27,50

Contactgegevens

Contact gegevens

023-5279555
06-52451214
www.kunsttherapiehaarlem.nl

Adres activiteit

Sparenbergstraat 50
2023 JW Haarlem

Plattegrond

terug naar agenda
''Kunstenaars openen onze ogen voor rijkdom en betekenis.''

Sandra Bowden

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica