terug naar agenda

Stichting Waldar

Kunstweekend 2: Organisch schilderen


Kunstweekend 2: Organisch schilderen Stichting Waldar
Op een voorbewerkt paneel of schildersdoek worden laag voor laag transparante kleurlagen aangebracht waardoor een intense kleurstemming ontstaat. Elke keer moet worden gewacht tot de vorige laag droog is voordat een nieuwe kleurlaag kan worden aangebracht…

Informatie

Kunstweekend 2: Organisch schilderen

Op een speelse wijze leert u gevoeligheid te ontwikkelen voor vorm, kleur en sfeer. De lessen zullen worden gehouden in de Waldhoorn in den Hoorn. Samen met u gaat Wouter Weerman op zoek naar een stromende, natuurlijke beeldentaal in steen, vorm en kleur.

De Waldhoorn beschikt over een ruime, lichte binnenruimte met aan de achterzijde ook een geschikte buitentuin om te kunnen smeden, beeldhouwen en te schilderen terwijl u ondertussen kunt genieten van de rust en het prachtige Texelse landschap. Vlak bij de cursusruimte zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden en kunt u heerlijk uit eten gaan. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt op fietsafstand van de veerhaven.

Op een voorbewerkt paneel of schildersdoek worden laag voor laag transparante kleurlagenr aangebracht waardoor een intense kleurstemming ontstaat. Elke keer moet worden gewacht tot de vorige laag droog is voordat een nieuwe kleurlaag kan worden aangebracht…

Er kan voor gekozen worden om de schildering na afloop te laten “verduurzamen” door er een passende houten omlijsting bij te laten maken. De kosten voor een handgegutse lijst zijn 50,00 euro. U kunt er ook voor kiezen het schilderij direct mee te nemen en zelf verder af te werken en/of in te lijsten.

Vrijdag 03 november van 19:00 uur – 21:30 uur
Zaterdag 04 november van 10:00 uur- 16:00 uur
​Kosten: 125 euro incl. biologische middaglunch op zaterdag

Deze activiteit vond plaats op
zaterdag 4 november 2017

10:00 - 16:00

€ 125,-

Contactgegevens

Contact gegevens

0222 312 556
stichtingwaldar@gmail.com
www.waldar.nl

Adres activiteit

Herenstraat 30
1797 AH Den Hoorn - Texel

Plattegrond

terug naar agenda
''Wat ik ben is wat in mij verandert.''

Bert Voeten

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica