terug naar agenda

Stichting Waldar

Kunstweekend 3: Flowforms boetseren


Kunstweekend 3: Flowforms boetseren Stichting Waldar
Flowforms zijn speciaal gevormde waterschalen waardoor instromend water op een bijzondere wijze gaat stromen en bewegen. Door het water in een lemniscaatvorm (8-vorm) te laten stromen verandert de samenstelling en vitaliteit van water aantoonbaar.

Informatie

Kunstweekend 3: Flowforms boetseren

Op een speelse wijze leert u gevoeligheid te ontwikkelen voor vorm, kleur en sfeer. De lessen zullen worden gehouden in de Waldhoorn in den Hoorn. Samen met u gaat Wouter Weerman op zoek naar een stromende, natuurlijke beeldentaal in steen, vorm en kleur.

De Waldhoorn beschikt over een ruime, lichte binnenruimte met aan de achterzijde ook een geschikte buitentuin om te kunnen smeden, beeldhouwen en te schilderen terwijl u ondertussen kunt genieten van de rust en het prachtige Texelse landschap. Vlak bij de cursusruimte zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden en kunt u heerlijk uit eten gaan. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt op fietsafstand van de veerhaven.

Flowforms zijn speciaal gevormde waterschalen waardoor instromend water op een bijzondere wijze gaat stromen en bewegen. Door het water in een lemniscaatvorm (8-vorm) te laten stromen verandert de samenstelling en vitaliteit van water aantoonbaar. Het is een hele kunst dit goed voor elkaar te krijgen. Tijdens het weekend wordt een eigen flowform geboetseerd welke, na afloop van de cursus, kan worden verduurzaamd tegen een meerwaarde van 50,00 euro, door de schaal te laten bakken en glazuren zodat deze bijvoorbeeld buiten bij een vijver kan worden gezet.

Vrijdag 08 december van 19:00 uur - 21:30 uur
Zaterdag 09 december van 10:00 uur - 16:00 uur
​Kosten: 125 euro incl. biologische middaglunch op zaterdag

Deze activiteit vond plaats op
vrijdag 8 december 2017

19:00 - 21:30

€ 125,-

Contactgegevens

Contact gegevens

0222 312 556
stichtingwaldar@gmail.com
www.waldar.nl

Adres activiteit

Herenstraat 30
1797 AH Den Hoorn - Texel

Plattegrond

terug naar agenda
''Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan hoef je je niet druk te maken om je voeten.''

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica