terug naar Basisonderwijs

Rudolf Steinerschool Haarlem Vrijeschool basisonderwijs


Rudolf-steinerschool-haarlem-vrijeschool-basisonderwijs | Rudolf Steinerschool Haarlem Vrijeschool basisonderwijs in Haarlem. Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op de Rudolf Steinerschool spreken wij de kinderen niet alleen cognitief aan, maar werken we vanuit beweging, creativiteit, fantasie en eigen vormgeving van de stof. openingstijden, contactgegevens, plattegrond
Wie enthousiast is, presteert beter. Dat geldt voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor jonge kinderen. Op de Rudolf Steinerschool spreken wij de kinderen niet alleen cognitief aan, maar werken we vanuit beweging, creativiteit, fantasie en eigen vormgeving van de stof.

informatie

Kleuterschool

Iedere peuter en kleuter heeft vertrouwen en veiligheid nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Elke ochtend heeft daarom dezelfde opbouw. In vaste volgorde wordt er gezongen, gespeeld, geknutseld, gegeten en (buiten) gespeeld. Het speelgoed is van natuurlijke materialen, zoals hout, wol en katoen. Zo kunnen de kinderen echte ervaringen opdoen. In onze peutergroep en op onze kleuterschool is er geen sprake van beeldschermen en televisie. Het mooiste speelgoed is immers hun eigen fantasie!

Basisschool

Op onze basisschool leggen we voor leerlingen de basis voor de rest van hun leven. We spreken de eigen wil aan en laten ze op zoektocht gaan. Zowel met het hoofd, het hart als met de handen. Zo kunnen ze optimaal groeien met hun verstand én hun gevoel.

Onze leerlingen behalen uitstekende leerresultaten. Zeker als we kijken naar het landelijk gemiddelde. Van een standaard basisschool gaat 40% naar de havo en het vwo. Bij de vrijescholen is dat percentage 60%.

Kijk voor meer informatie op: www.rsschool.nl

Contactgegevens

Contact gegevens

Rudolf Steinerschool Haarlem Vrijeschool basisonderwijs
Engelandlaan 2
2034 NA Haarlem
023 5403395
info@rsschool.nl
www.rsschool.nl

Plattegrond

terug naar Basisonderwijs
''Het buitengewone geschiedt niet langs de bebaande, gewone weg.''

Johann Wolfgang
von Goethe

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.