terug naar agenda

Therapeuticum Haarlem

Bewegen met Yoga


Bewegen met Yoga Therapeuticum Haarlem
Beweging en ontspanning spelen een sleutelrol in het verminderen van fysieke en mentale stress.
In een unieke combinatie van yoga en antroposofische fysiotherapie werkt u onder professionele begeleiding aan een gezond bewegingspatroon.

Informatie

Bewegen met Yoga

Tijdens de les werkt u met spanning en ontspanning, kracht, flexibiliteit en ademhaling. U doet oefeningen uit de Hatha en de Critical Allignment Yoga, en uit de fysiotherapeutische oefentherapie (zowel regulier als antroposofisch). Door deze combinatie ligt de nadruk tijdens de lessen op het vinden van gezonde bewegingspatronen en de juiste balans in uw lichaam.

De yogales is toegankelijk voor iedereen. Het is belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de les en dat u kunt werken aan de doelen waarvoor u komt. Voor een goede begeleiding is het daarom belangrijk dat u van tevoren laat weten of er problemen zijn in het bewegen en hoe u daarbij ondersteund kan worden.

woensdag: 8.30-09:30 uur en 17.30-18.30 uur
Een kwartier voor aanvang van de les is de ruimte open en liggen de matjes klaar. Na de les is er tijd om thee te drinken.

U kunt een ‘strippenkaart’ kopen die per les wordt afgestempeld. De kaarten zijn tot 1 jaar na de aanschafdatum geldig. U kunt pinnen. De kaarten kosten:

Proefles: € 10,-
Vijf lessen: € 50,-
Tien lessen: € 100,-

Wilt u privéles yoga krijgen of werken in een kleine groep? dat kan!

In overleg maak ik een yogaprogramma op maat. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik professionele hulp bieden als u moeite heeft met bewegen door bijvoorbeeld pijn of andere lichamelijke problemen. Dit kan in een privéles maar ook in een kleine groep waardoor kosten gedeeld kunnen worden.

De kosten voor een privéles van 1 uur zijn €55 (locatie van Dam Huis). Voor lessen op een andere locatie worden kosten berekend afhankelijk van de locatie.

Het starttarief voor een kleine groep is €55 tot 3 personen, hierna wordt €10 per extra deelnemer gerekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.

Yogamatjes, stripjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig. Het beste draagt u comfortabele kleding waarin u vrij kunt bewegen.

Omdat het aantal plekken beperkt is, is het belangrijk om te weten wie de les bezoekt. Voor deelnemers die elke week komen, is in principe een plaats beschikbaar. Komt u slechts af en toe? Meestal is er plek, maar dat kan niet gegarandeerd worden. Wilt u zich daarom inschrijven? Dit kan via de mail, de telefoon of mondeling tijdens de les.

michiel.eijsberg@therapeuticumhaarlem.nl of 0655938876

Deze activiteit vond plaats op
zondag 1 augustus 2021

08:30 - 09:30

€ 10,-

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

023 5326469
artsenbolwerk@hotmail.com
www.therapeuticumhaarlem.nl

Adres activiteit

Prinsen Bolwerk 3 b
2011 MA Haarlem

Openingstijden

maandag:08:00 - 17:00
dinsdag:08:00 - 17:00
woensdag:08:00 - 17:00
donderdag:08:00 - 17:00
vrijdag:08:00 - 17:00
zaterdag:gesloten
zondag:gesloten

Plattegrond

terug naar agenda
''Als je hoofd en je hart de juiste richting opgaan hoef je je niet druk te maken om je voeten.''

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Geïnspireerd doorAntroposofie
Noord-Holland

Vormgeving en ontwikkeling door Ginolica.